ARI TÄHKÄPÄÄ

Ari Tähkäpää toimii hiippa-kuntasihteerinä Mikkelin hiippa-kunnan tuomiokapitulissa, jossa hänen vastuullaan on kristillisen kasvatuksen asiat sekä työyhteisöjen kehittäminen. Virkatyönsä lisäksi hän kiertää paljon julistamassa ja opettamassa Raamattua, usein yhdessä muusikko-vaimonsa Johannan kanssa. Ari on myös kysytty juontaja ja vuosien aikana tehnyt paljon yhteistyötä mm. Ilkka Puhakan ja Pekka Simojoen kanssa.

Haluan olla sytyttämässä sydämiä, haluan oppia kommunikoimaan ihmisten ja Jumalan kanssa ja haluan jakaa uutista, joka voi muuttaa maailmaa” sanoo Ari ja toivoo, että osaisi tämän tehdä kielellä ja tavalla, jota tämän ajan ihminen ymmärtää – ja jaksaa kuunnella.

 

Lainattua DINO 1/2014 -lehden artikkelista:

Rukouksella on Alpparin sielunmaisemassa tilaa. – ”Mitäpä jos työtiimi joskus pitäisi sellaisen työkokouksen, jossa rukoiltaisiin enemmän kuin puhuttaisiin?”

 

Ari on Turvapaikka Finlandin KUMMI ja varapuheenjohtaja. Hän on vahvasti tukemassa Israelissa ja Lähi-Idässä tehtävää King's Kids -työtä. Hän on mukana vuoden 2015 King's Kids -kiertueella HEINOLASSA, RYTTYLÄSSÄ, KLAUKKALASSA ja PORVOOSSA.