RUUTIN TERVEISIÄ

Hyvää juutalaista uutta vuotta 5774 Jerusalemista!

 

Juutalainen vuosi vaihtuu tänään, ja kaupunki on hiljentynyt rauhaisaan juhlatunnelmaan. Vanhat asiat jätetään taakse ja katse kohdistuu tulevaisuutta kohden. Näin myös me työssämme lasten ja nuorten parissa täällä Jerusalemissa suuntaamme uusia asioita kohti. Kiitos rukouksista! King´s Kids -nuorisoryhmälle on löytynyt huikeat tilat. Nuoret ovat jo kokoontuneet Israelin Rukoustorni- nimisessä tilassa aivan Jerusalemin keskustassa ja lasten ryhmät aloitetaan Anglikaanikoulun tiloissa Lehtimajanjuhlien jälkeen. Jumalamme haluaa aina antaa parasta ja osoittaa uskollisuunsa.

King´s Kids Lähi-Itä rukouskonferenssi on Jordaniassa 2.-6.10.2014. Haastan teidät kantamaan rukouksessa kaikkia niitä 120 ihmistä, jotka tulevat taas yhteen kaikista Lähi-Idän maista.

Hienoa syksyä ystävät, tavataan lokakuun kiertueella Suomessa!

 

Lämpimin terveisin Jerusalemista -tuestanne ja rukouksistanne kiittäen, Ruut

 

Älkää entisiä muistelko. Älkää menneistä välittäkö. Katso,minä teen uutta! Nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.” Jes. 43:18,19

 

RAUHAA JERUSALEMISTA

 

Gazan sodan käydessä kiihkeimmillään kesällä 2014, joukko juutalaisia ja arabeja kokoontui yhteisen tekemisen äärelle: palvelemaan ja evankelioimaan eri kohderyhmiä Israelissa.

 

Ilmahälytykset värittivät yhteisiä leiripäiviä heinä-elokuun vaihteessa ja keskustelun aiheet eivät olleet aina helppoja, mutta valitsimme Jeesuksen, valitsimme rauhan ratkaisun, taas kerran. Tämä ei ole klisee, vaan elettyä elämää.

 

Rauhantyö on haaste, se ei ole helppoa ja siinä saa lyödä monta kertaa päätään seinään, mutta silläkin uhalla jatkamme ruohonjuuritason työtä. Jokainen ystävyyssuhde yli rajojen on voitto.

Jo 12 vuotta olen saanut palvella lapsia ja nuoria King´s Kids -työn kautta Jerusalemissa, sekä omien ryhmien kanssa että yhteistyössä koko Israelia ja Lähi-Itää kattavien King´s Kids -ryhmien parissa. Visioni on nähdä nuori ihminen Israelissa ja Lähi-Idässä kasvamassa vapaana vihasta, katkeruudesta ja anteeksiantamattomuudesta.

 

Lokakuun alussa tavoitteena on järjestää rukousleiri Jordaniassa, johon odotetaan 120 edustajaa kaikista Lähi-Idän maista. On aika haasteellista yrittää saada nuoria mukaan juutalaispuolelta, koska vanhemmat ovat peloissaan. Työ ei aina innosta suuria joukkoja, mutta jatkamme uskollisesti, näköpiirissämme rauha kansojen kesken.

 

King's Kids -työ on itsenäistymässä ja rakentumassa täällä Israelissa ja omaa hyväntekeväisyysjärjestöä perustetaan parhaillaan. Suomessa työtä tukee Turvapaikka Finland ry, jonka kutsumana pieni joukko nuoria tulee lokakuussa, 7.-18.10. Suomeen kiertueelle. Mukana on sekä arabi- että juutalaisnuoria. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, miten ystävyys on löytynyt yli rajojen.

 

Jerusalemissa 11.08.2014 Ruut Ben Yosef

 

Kiertueaikataulu tästä linkistä KING'S KIDS -KIERTUE